alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : PINEDA-CASTRO, MARIA LOURDES [Author]
References found : 6 [refine]
Displaying: 1 .. 6   in format [ISO 690]

page 1 of 1


   1 / 6
select
to print
 González Balmaceda, Felipe, Chacón-Villalobos, Alejandro and Pineda-Castro, María Lourdes Caracterización de carne de conejo marinada en mostaza y vino blanco con especias. Agron. Mesoam, Dic 2023, vol.34, no.3. ISSN 1659-1321


   2 / 6
select
to print
 Herrera-Stanziola, Javier, Chacón-Villalobos, Alejandro and Pineda-Castro, María Lourdes Caracterización fisicoquímica y microbiológica de carne de conejo ''Nueva Zelanda'' y efecto del marinado con CaCl2. Agron. Mesoam, Dic 2023, vol.34, no.3. ISSN 1659-1321


   3 / 6
select
to print
 Quirós-Martínez, María Catalina et al. Características fisicoquímicas y sensoriales de chocolates de leche caprina y bovina. Agron. Mesoam, Abr 2023, vol.34, no.1. ISSN 1659-1321


   4 / 6
select
to print
 Álvarez-Figueroa, María Laura et al. Características fisicoquímicas y sensoriales de leches caprina y bovina enteras, descremadas y deslactosada. Agron. Mesoam, Ago 2022, vol.33, no.2. ISSN 1659-1321


   5 / 6
select
to print
 Chacón-Villalobos, Alejandro, Pineda-Castro, María Lourdes and Jiménez-Goebel, Cristina Características fisicoquímicas y sensoriales de helados de leche caprina y bovina con grasa vegetal. Agron. Mesoam, Jun 2016, vol.27, no.1, p.19-36. ISSN 1659-1321


   6 / 6
select
to print
 Chacón-Villalobos, Alejandro, Pineda-Castro, María Lourdes and Méndez-Rojas, Sandra Gabriela Efecto de la proporción de leche bovina y caprina en las características del dulce de leche. Agron. Mesoam, Jun 2013, vol.24, no.1, p.149-167. ISSN 1659-1321


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information